Clinique Superfine Liner for Brows

Här kommer en kort recension på min nya ögonbrynspenna från Clinique. Jag har den i färgen "02 Soft Brown". Den skruvas upp som ett litet stift och har en lagom mjuk konsistens. Otroligt lätt att måla med och ger en snygg brun färg med gråa toner (perfekt som ögonbrynsfärg alltså).

Som ni ser på sista bilden går det att göra färgen intensiv om man vill ha mer markerande ögonbryn.

Finns att köpa på kicks för 150kr
Betyg: 5/5







Som ni ser, till vänster innan och till höger efter.


Båda brynen ifyllda

Dagens

Äntligen är min foundation från Cailyn slut så att jag kan börja på min TiKei igen. Hade som löfte till mig själv att ta slut på lite gamla grejer, bland annat foundation. Sista dagen för fraktfritt på TiKei förresten! Glöm inte det.


Ansikte/Face:
- ID Prime Time
- TiKei Foundation - N1
- TiKei Finishing Veil - Matte
- Guerlain Terracotta N°20
- Clinique Powder Blush - 15 Smoldering Plum
- Jane Iredale Moonglow

Ögon/Eyes:
- MAC Paint Pot - Fresco Rose
- MAC Eyeshadow - All That Glitters
- MAC Eyeshadow - Espresso
- MAC Eyeshadow - Shroom
- Sparkle & Fade - Dazzle Dust
- MAC Eye Kohl - Powersurge
- Isadora Mascara Primer
- Lumene Excellength Mascara

Ögonbryn/Eyebrows:
- Clinique Superfine Liner for Brows - 02 Soft Brown

Läppar/Lips:
- Clarins Instant Light Natural Lip Perfector - Rose Shimmer













Sminkshopping med Linnea

Jag och Linnea var och shoppingdejtade som vi brukar göra när det händer något speciellt i skönhetsaffärer (speciellt Åhléns, gärna MAC-avdelningen). Idag var vi speciellt inriktade på läppstift och läppglans eftersom det är 20% rabatt på Åhléns.

Jag provade en foundation från Clarins som jag tänkte önska mig i födelsedagspresent. Så om ni tänker på att min hud är extra fin idag är det pga Extra Firming Foundation i "05 Nude" (finns att köpa mycket billigare på feelunique också). Dessutom köpte jag ett läppglans därifrån som är helt underbart mjukt och ger en vackert naturligt rosa färg: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector i "01 Rose Shimmer". Jag fick även med mig en ögonbrynspenna från Clinique som jag äälskar: Superfine Liner for Brows i "02 Soft Brown". Den ger en perfekt färg och är superenkel att måla med.

Eftersom Linnea köpte en grej från Clinique också fick vi Clinique Bonus, men det skriver jag mer om någon annan dag. Linnea köpte dessutom ett otroligt fint läppstift från YSL. "Nr 11" som är ljusrosa och som hon lovade mig att få visa här på bloggen någon dag. Åh så fin förpackning!





Så nöjd med brynen! Ses imorgon, nu ska jag ta hand om min pojkvän som är sjuk.
Visa fler inlägg