How To Thursday: Höstpreppa dig

Det går inte längre att förneka det, hösten är här. Åtminstone i Göteborg så känner man för att gräva ner sig under en filt och titta på "How To Lose a Guy in 10 Days" varje dag. Här kommer en kort lista med enkla tips på höstpreppning, (och höstpeppning!).
1. Ta många, långa bad. Budget: De stora flaskorna med disneykaraktärer på. Lyx: Produkter från Lush. Varför inte en badbomd som sprider ut små hjärtan?

2. Skrubba bort sommaren. Den senaste tiden har jag blivit ett stort fan av exfilering. Man ser friskare ut, och åh! den lena känslan. Budget: Gör en själv. Lyx: The Body Shop Body Scrub's i någon härlig doft.

3. Köp många doftljus. Gärna som doftar vanilj eller kanel. Alltis när jag tänder ett doftljus, vet jag att det är för att stressa ner. Att komma tillbaka till jobbet eller skolan kan ofta vara stressigt. Lugna dig! Budget: Ikea, oh I love them! Lyx: Voluspa.

4. Om du inte har ett par riktigt gosiga tofflor, kan detta vara värt att investera i.

5. Riktigt tråkiga dagar är ett tips att måla naglarna i någon färgglad (kanske somrig?) färg. Då blir man genast lite piggare!


Jag och Anni i ett rejält skumbad förra året.
#1 - - Anonym:

Så skööönt så!