Swatches: Kicks Nail Polish - Juicy Crush

Jag är helt kär i den här färgen för tillfället. Har letat efter något liknande ett bra tag, och kicks levererar! Den är dock så svår att fånga på bild. Hur jag än gör ser den röd ut. Den ser mer ut som flaskan gör än vad ni ser på naglarna på bilderna nedan.

Recension: Rosenserien Rosenvatten

Produktinfo:
"Vårdande, uppfriskande och alkoholfritt ansiktsvatten. Förbereder huden för de vårdande hud- och kroppsprodukterna genom att återställa hudens pH-värde och sluta porerna efter rengöring. Neutraliserar effektivt vattnets negativa effekter på huden. Fungerar även som en fuktsluss så att ansiktskrämen går lättare och djupare in i huden."

Jag vet egentligen inte hur stor skillnad ett ansiktsvatten gör. Speciellt inte detta. Det som är det mest negativa med den här är att den innehåller växtparfym. Det gör både att man får vänta några sekunder innan man öppnar ögonen, annars kan det svida till. Detsamma gäller andingen, inte gott alls att andas in denna! Ganska onödigt att ha parfym i ett ansiktsvatten kan jag tycka!

Jag är heller inget speciellt fan av rosdoft vilket den här såklart doftar ganska starkt av. Inget big fan av det här ansiktsvattnet alltså!

Pris: 183kr /200ml hos bodystore.com
Betyg: 2/5

Visa fler inlägg