December Favoriter

Favoriterna den här månaden är många!
 
 
Den här body scruben känns både återfuktande och löddrande. Den har en uppiggande mintig doft. Jag önskar att den hade fler skrubbkorn egentligen, men tillsammans med peelingvanten gör den mig löjligt len.
 
En otroligt krämig handkräm som doftar jättegott.
 
Jag älskar att den här balmen är såpass oljig i konsistensen. Den gör mina läppar lena och är utmärkt att smörja in näsvingarna med när jag har en extra snuvig dag. Den har en liten rolig kornig konsistens som löses upp genom att man värmer den lite i fingrarna.
 
Har öppnat en ny förpackning av denna mascaran nyligen som blev min favoritmascara förra året. Den levererar även nu!
 
En lite lysande rosa färg som är ursnygg på vintern. Är lika fin sheer som opaque.
 
Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar den här paletten. Färgerna är så underbara.
 
Figs & Rouge Balm

Finally!

Som jag har längtat efter att det här paketet ska komma hem till mig, och äntligen gjorde det det! Beställde även ett paket från ELF för över tre veckor sen som inte kommit än. Kom då!
 
Benefit Feelin' Dandy och Rimmel Lip Pencil - Black Tulip

Något annat som äntligen skett är att min bästa vän som varit i Australien i ett år äntligen har kommit hem! Skål för det!

Inför nyår

Dagen innan något speciellt tycker jag om att hemmaspa'a lite. Här är några av mina hemma spa-tips inför nyår eller andra festligheter!
 
Kropp
1. Peela kroppen rejält, jag använder gärna Maria Åkerbergs Body Scrub tillsammans med peelingvantar. Om du inte har någon skrubb hemma så kan du göra en själv med olja och socker (vilket oftast brukar ge den bästa skrubben).
2. Raka ben och armhålor om så önskas.
3. Smörj in kroppen med en skön body lotion, och sen eventuellt med en brun utan sol för att få lite glöd.
 
Ansikte
1. Peela med din favoritpeeling, min är Gaga for Glow från Clean Scene by Murad. Om du inte har någon kan du använda honung (vanlig fast) som också är bra för att läka huden.
2. Använd sedan en renande ansiktsmask, och efter det en återfuktande. Ägg går bra att använda som ansiktsmask, först låter man lite uppvispad vita sitta i ansiktet i ca 15 minuter, som fungerar som en renande mask, sedan låter man gulan, som fungerar återfettande och återfuktande, sitta ungefär lika länge.
3. Nopra ögonbrynen så sitter sminket bra. Att göra det samma dag som partajet kan gärna göra din hud röd och irriterad, därför är det bättre att se till att få det gjort dagen innan.
 
 
Hår
1. Använd hårinpackning emellan schampot och balsamet. Låt det gärna sitta i över natten så får du hår som glänser mer än fyverkerierna!
2. Krama in en hårolja eller ett serum i fuktigt hår.

Naglar
1. Smörj in naglarna med nagelolja och sätt på dig ett par bomullshandskar. Låt sitta så länge du orkar.
2. Måla på ett riktigt party lack. Polera gärna naglarna innan så fäster lacket bättre.
 
Vänster hand polerad, höger inte polerad.
Visa fler inlägg