Ikon

Igår var jag och fräschade upp håret (vilket verkligen behövdes!) hos Lars på Ikon (Vallgatan i Göteborg). Jag gjorde egentligen inget nytt utan tunnade till lite här och där och fick nya fina toppar helt enkelt!Tack farmor för födelsedagspresenten!

Recension: Lush You Snap The Whip Body Butter

Body Butter känns som helt fel ord för den här produkten, den är ju en body scrub! You Snap The Whip doftar svarta vinbär (lite viol skulle jag också säga..) och innehåller små scrubkorn som exfolierar bort död hud. Den innehåller även macadamia nut - oil som ska återfukta huden.

Jag tycker det här är en superhärlig body scrub. Det blir lite mer jobb än med en "lös" body scrub eftersom man måste skära av en bit varje gång man vill använda den. Den smälter enklare än Buffy (deras populäraste body butter) och löddrar bättre. Alla oljor som den här innehåller gör att du inte behöver smörja in dig efter duschen. Kan rekommenderass för er som vill unna er något extra (för jag skulle inte säga att den är dryg)!

Om man löddrar upp den lite i händerna först och scrubbar med det man får på händerna blir det en ganska mild exfoliering. Jag brukar smörja från kakan direkt för att få lite mer riv!

Pris: 89kr/95g
Betyg: 4/5

Recension: Lily Lolo Mineral Foundation

Efter att ha läst mycket gott om Lily Lolos mineralfoundation kunde jag inte längre stå emot att prova den. När mamma beställde ett provpaket från lilylolo.co.uk fick jag två av proverna som inte passade henne med mig hem.

Vad jag vet blev mamma riktigt förjust i den. Jag tycker också att det är en riktigt bra foundation. Lily Lolos foundation är den enda mineralfoundation jag provat som ger ett matt resultat. Jag är dock med förtjust i foundations med mer lyster i, så det här är ingen jag kommer köpa igen. Men jag kan verkligen rekommendera den till er som vill ha en matt yta!

För er som är mer som jag och vill ha lite extra lyster kan jag rekommendera TiKeis mineralfoundation. Priset på de båda skiljer inte speciellt mycket.

Lily Lolos produkter finns att köpa till bra pris hos feelunique.com.

Betyg: 4/5
Pris: £12.49/10g


Lily Lolos mineralfoundation - Blondie
Visa fler inlägg