Recension: The Body Shop Mango Body Scrub

Jag har länge suktat efter den här skrubben och hade därför höga förväntningar första gången jag provade den. Jag blev riktigt besviken, den är inte det minsta dryg, skrubbar sådär och återfuktar inte alls bra.
 
Förväntningarna var att den skulle likna min favorit från Asquith & Somerset, som skrubbar riktigt bra och innehåller mycket olja vilket gör en bra återfuktad efter duschen. Men som sagt höll den inte alls måttet. Dessutom var den dyr..
 
Därav inget jag rekommenderar!
 
Pris: 195kr
Betyg: 2/5
 

Benefit - Coralista

Benefits otroligt populära boxpuder lär väl inte någon ha missat. Coralista är en av de populäraste färgerna och det förstår jag verkligen varför!
 
Coralista är inte superpigmentrik, man tror helt klart att den ska ge ifrån sig mer färg än den gör (kolla bilderna nedan bara), däremot har den värlends finaste skimmer. Det var just det som gjorde att jag inte kunde hålla tassarna borta efter att jag swatchat den första gången i en butik i Rom. Det här koralltonade rouget passar extremt bra på en solbränd hy, och jag skulle våga säga att det passar alla hudtoner men kan då ha olika användningsområden (som rouge eller highlighter). Enda gången jag känner att det här rouget inte passar sig så bra är de dagar då jag har dåliga huddagar. Skimmer passar sig inte alls på en kass hy (för mig åtminstone).
 
Man får med en borste som är lika kass som alla andra borstar man får med smink. Den hamnade i soporna direkt. Jag använder mig istället av en mindre rougeborste när jag applicerar detta (ELF blush brush).
 
Det kan anses vara dyrt med ett rouge för 312kr, men det är mycket produkt för pengarna, hela 12g (det är dubbelt så mycket som MAC-rougen)! Finns att köpa hos feelunique.
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg