Isadora Jelly Kiss Lipstick

Dessa läppstift har jag pratat om ett flertal gånger här på bloggen. Ett riktigt budgetkap om ni frågar mig. Formulan känns otroligt härlig på läpparna och det finns många fina nyanser där säkert minst en passar dig. Jag har tre jag! Det som gör att jag gillar de här stiften extra mycket är att hylsan känns så pass lyxig. Ingen billig isadoraförpackning här inte!

Priset på de här underbara stiften är 115kr, men finns ofta till extrapris då de kostar 99kr.


Rose Blush, Coral Punch, Ballerina


Rose Blush, Coral Punch, Ballerina


Rose Blush


Coral Punch


Ballerina

Swatches: Illamasqua Sheer Lipgloss - Divine

Här får ni se hur läppglanset ser ut på som jag bytte med Kicki. Läppglanset ser ordentligt illrosa ut i tuben, men blir inte lika starkt rosa när det är applicerats på läpparna. Det går helt klart att använda till vardags tycker jag, men vill man ha riktig woweffekt med det här läppglanset tror jag ett rosa läppstift eller läppenna fungerar super att ha under som bas för att få ännu mer färg.

Pris: 156.78kr hos asos.com

Bytt är bytt

Min besvikelse av att få ett mörkgrönt läppglans med min Glossybox ledde till någon annans lycka. Kicki hade fått ett illrosa läppglans med i sin som hon gärna ville byta med mig. Otroligt käck idé att byta produkter man inte är nöjd med, för nu är jag supernöjd!

Hon var också gullig att skicka med ett nagellack (Aloha från Isadora) hon själv inte var som jag tycker ser görfint ut!

Visa fler inlägg