November Favoriter

Det är ju ingen nyhet att jag är ett stort fan av Isadoras Jelly Kiss-läppstift. Stiften glider på mjukt och lämnar precis lagom färg. Dessutom luktar de vanilj. Ballerina är en kall rosa ton som är utmärkt när man vill ha lite mer färg till vardags.
 
Min hud har gått från att vara riktigt fet i somras till snustorr. Den här oljan har varit räddningen för att jag inte ska torka bort. Använder den på natten istället för kräm och de dagar jag känner mig extra torr har jag ett tunnare lager under min ansiktskräm. Även den här luktar supergott.
 
Den här oljan fick jag i min senaste Beautibox som jag inte ens hunnit visa upp än. Den här oljan doftar fantastiskt och lämnar min hud babylen.

Tips: Grand Parfymeris julkalender

Grand Parfymeri är en butik som jag gärna besöker när jag är på stan i Göteborg. Här är deras julkalender! Erbjudandet räcker endast den dagen och så långt lagret räcker. Jag blir lite sugen på mascaran från Clarins för den har min mamma sagt är grymt bra. Om man inte hittar något till sig själv kanske man hittar något att ge bort i julklapp?
 
Erbjudandena gäller även på grandparfymeri.se så ni som inte bor i Göteborg kan också ta del av dessa!
 

Zinfandel

Dagens make fokuserar på Zinfandel, ett mörkt plommonfärgat läppstift från Isadora. Stiftet är inte mitt eget, men är otroligt sugen på att köpa ett, åtminstone i liknande färg. Vad tycker ni?
 
Ansikte:
- Dior Nude Concealer - 001
- Lily Lolo Foundation - China Doll
- Sleek Contour Kit - Light
- Tikei Rouge - Adore

Ögon:
- MUS Eye Pencil - Chocolate Cheesecake
- Clarins Wonder Perfekt Mascara
- MAC E/s - Corquette (bryn)
- Billion Dollar Baby Brow Gel
 
Läppar:
- Chanel Lip Pencil - 54
- Isadora Lipstick - Zinfandel
 
 
Visa fler inlägg