Recension: Make Up Store Multi Lash Mascara

Multi Lash Mascara är ännu en mascara som säger sig ge allt, volym, längd, böj och lång hållbarhet. I somras när Coca cola light hade en kampanj där man fick 50kr rabatt på Multi Lash om man köpte en coca cola light så, ja ni fattar, kunde jag inte låta bli.
 
Den ger som den lovar, långa fransar och för det mesta håller den böjen riktigt bra, och den sitter bra under dagen utan att det är svårt att tvätta bort den på kvällen. Någon megavolym kanske var svårt att få till med den här, men lite volym gav den allt. En riktigt bra vardagsmascara, som jag absolut kan rekommendera. Men inte tillräckligt spännande för att jag, som ständigt är på jakt efter en bättre mascara, ska köpa den igen.
 
 
 
 

Varning för vissa frans- och brynserum!

Igår publicerade Läkemedelsverket en artikel där de varnar för frans- och brynserum som innehåller prostaglandinanaloger. Dessa ämnen används i vissa ögonläkemedel för att sänka ögontrycket vid grön starr och har vanliga biverkningar som klåda, ögonirritation, rodnan av ögonvitan, ögonsmärta, förändring av ögon- och ögonlocksfärg.
 
Läkemedelsverket avråder nu därför konsumenter från att använda produkter som innehåller prostaglandinanaloger. Kolla därför efter när du köper ett serum om de innehåller ämnena isoprpoyl clopsotenate och/eller dechloro dihydroxy difluoro ethylcloprostenolamide. (Källa: läkemedelsverket.se)
 
Exempel på serum som innehåller detta är Neulash, Neubrow och Rapidlash (Källa: beautibloggen.se). Jag använder själv neulash just nu och använde även det förra året, jag har märkt av att det kan svida lite ibland när man tar på serumet, men tänkt att det egentligen inte varit något farligt. Otroligt tråkigt, för det fungerar ju verkligen om man vill ha längre fransar.
 

Recension: Figs & Rouge Cherry & Vanilla 100% Organic Balm

"100% Pure, 100% Natural and 100% Organic" inleds  produktbeskrivningen av hos feelunique. So far, so good. Jag brukar inte vara speciellt förtjust i läppbalsam på burk eftersom de ofta är rätt hårda. Jag är heller inget fan av körsbär som doft när det gäller skönhetsprodukter. Därför hade jag i princip inga förväntningar över den här produkten, och kände lite meh när jag fick med den här i min senaste glossybox.
 
Jag har bara använt den som läppbalsam, men den ska även gå att använda på andra delar av kroppen och i ansiktet. Det märks verkligen att den här produkten inte innehåller någon skit, utan bara härliga oljor. Den mjukgör otroligt bra, och luktar faktiskt ganska gott. Priset är dessutom väldigt bra, så den här produkten kan jag verkligen rekommendera! Kan absolut tänka mig att prova någon av de andra dofterna nästa gång, gärna Coco vanilla eller Pomegranate.
 
Betyg: 4/5
Pris: 46.42 hos feelunique
 
Visa fler inlägg