Recension: M Picaut Precious Oil

Det finns nog ingen produkt som jag sett så bra recensioner om som Precious Oil från M Picaut. Ändå har det tagit mig otrolig lång tid att faktiskt testa den. När jag var på acadermia i slutet på november träffade jag självaste Mette Picaut som står bakom det underbara märket. Jag fick då med mig en Precious Oil hem att testa och jag är så himla glad för det.
 
Oljan är ett anti-age serum som ska stimulera nybildandet av kollagen, minska synligheten av rynkor och fina linjer och över lag ge en näringsboost till hyn. Serumet ska vara extra bra för torr hy och vara perfekt att använda under vinterhalvåret för att ge extra näring. Den är verkligen helt jädra fantastisk. Jag behöver absolut inga anti-age-produkter än, men oljor har en tendens att fungera väldigt bra med min hy och därför har jag testat den ändå. Sen jag började använda den har jag knappt fått några nya utbrott och min hy har haft klart mer lyster. Helt klart en ny favorit i hudvårdsrutinen! Min farmor fick prova den medan jag bodde hos henne under julen och hon älskar den också.
 
Pris: 599kr hos eleven.se
Betyg: 5/5
 
 

Happy Holidays

Hoppas att ni alla haft en underbar jul! Jag har haft en helt underbar jul med min släkt och fått massa fina julklappar! Jag vet att jag varit extremt dålig på att uppdatera det senaste, men jag hoppas att nästa år blir bättre på alla sätt och vis och ska verkligen försöka bli bättre på att uppdatera oftare.
 
I höst har jag kört på Less is more och det gjorde jag även på julafton. Produkterna som jag använde i den här sminkningen är helt klart mina favoriter just nu. Eyelinern från bobbi brown sitter som berget, foundationen likaså. Dessutom går det riktigt fort. Det enda som bytts ut sen jag var på acadermiamässan för en månad sen är läppstiftet.
 
 
 
 
Ansikte:
- Bobbi Brown Corrector - Extra Light Bisque
- Bobbi Brown Concealer - Warm Ivory
- Cailyn Pressed Mineral Foundation - Suede
- Purcosmetic Contour Kit
- Glominerals Blush - Bellini
- Glossybox Blush - Rosewood
 
Ögon:
- UDPP
- Meow Cosmetics Eyeshadow - Prophecy
- Bobbi Brown Gel Eyeliner - Black Inc
- L'Oreal Manga Mega Volume Mascara
- Isadora Eyebrow Pencil Waterproof - Light Brown
- H&M Eyebrow Fix
 
Läppar:
- Jane Iredale PureMoist Lipstick - Hannah

Klappanik?

Det här med att vara ute i sista minuten brukar vara en klassiker vad gäller julklappsshopping. Jag tror att jag inte bara pratar för mig själv när jag säger att jag älskar att göra alla möjliga sorters behandlingar, men unnar mig sällan det själv. En helt perfekt julklapp alltså! Hinner man inte gå till någon salong och köpa presentkort så finns det flera olika sajter som säljer behandlingar till extra bra pris, letsdeal och groupon t.ex.
 
 Bild från när jag gjorde Liv & Lyster-behandling hos Hudvård hos Christel
Visa fler inlägg