Juni Favoriter

 
Lush Cynthia Sylvia Stout Beer Shampoo
Ett schampo som gör håret otroligt glansigt. Men jag upplever också att det är lite uttorkande så jag kan inte använda det här varje tvätt, men gärna varannan.
 
Världens bästa krämskugga. Sitter som berget och fungerar även utmärkt som eyeliner.
 
Vichy Normaderm Hyaluspot
Spot treatment mot finnar som verkligen gör en finnes levnadstid märkbart kortare.
 

St Tropez Wash Off Instant Glow Body Lotion

Wash Off Instant Glow Body Lotion ger verkligen ett instant glow och har varit räddaren i nöden för mig många gånger den senaste månaden. När man fortfarande har kvar de där vinterbleka benen men ändå vill ha på sig något kortare än en maxiklänning är den här helt perfekt. Den fungerar nämligen som en snabb brun-utan-sol som sedan tvättas bort. Om man lyckats få lite färg älskar jag ändå att använda den här för att boosta lite extra.
 
Precis som med brun-utan-sol behöver man vara snabb och noggrann när man applicerar den. Den sätter sig nämligen väldigt fort, och sen sitter den där hela kvällen. Jag gillar därför att applicera den med en BUS-vante, för annars kan händerna färgas lite och då får man skrubba bra för att få bort den. Jag älskar verkligen den gyllenbruna färgen den ger, en riktig victoria secret-glow. En liten varning bara för att blanda den här med något annat. En gång när jag ville boosta ordentligt skulle jag smörja in mig med nuxe torrolja ovanpå den här, och då liksom smulades den sönder på något märkligt vis. Men den räcker gott för sig själv!
 
Pris: 198kr/105ml hos beauti.se
Betyg: 5/5
 
 

Iris

Igår hade jag min nya krämskugga från Smashbox som eyeliner, vilket den fungerar alldeles utmärkt som. Sitter som berget!
 
 
 
Ansikte:
- Maybelline Dream Lumi Concealer - Nude
- Jemma Kidd Pro Skin Rescue Bio-Complex Veil - NY
- ELF Mineral Bronzer
- Too Faced Candy Leopard Blush
 
Ögon:
- UDPP
- MAC E/s - Shroom
- Smashbox Cream Eyeshadow - Iris
- Lancôme Hypnôse Star Mascara
- Isadora Eyebrow Pencil Waterproof - Light Brown
 
Läppar:
- Yves Rocher Lipstick - Rose Sorbet
 
Visa fler inlägg