Vill ha: Emma S. - Rue de Varenne

Sitter just nu och sniffar mig på handleden på pendeln påväg mot Alingsås. Det som doftar just nu är Emma S Edt Rue de Varenne. En doft som verkligen får mig att tänka på sommar. Jag känner doften av vanilj, och en hint av mysk som jag annars inte brukar gilla men som gör sig perfekt här.  
 
Precis som Kicki Norman säger påminner den om solkräm, men inte alls på ett dåligt sätt utan det är just detta som får mig att associera till sommaren. Den här parfymen ska lätt få sitta på mina handleder i vår och sommar! Hoppas den finns på tax Green mot Lanzarote som jag ska till på måndag!
 
Toppnoter: Liljekonvalj och Päron
Mellannoter: Apelsinblomma och Vit Mysk
Basnoter: Ljus Mocka, Vanilj och Patchouli
 
Pris: 399kr/30ml, 499kr/50ml hos kicks.se
 


Birthday makeup

I onsdags fyllde jag 24 år vilket ska firas idag! Felfri hy, glamorösa lockar och mitt favoritläppstift fick pryda mig i onsdags. Jag var mest i skolan hela dagen, men det är kul att fixa iordning sig lite extra på sin födelsedag fastän man inte ska hitta på något speciellt tycker jag!
 
 
 
 
 
Ansikte:
- Helena Rubenstein Magic Concealer - 01
- Cailyn Pressed Foundation - Suede
- Sleek Face Contour Kit - Light
- Too Faced Candy Leopard Blush
 
Ögon:
- Bobbi Brown Gel Eyeliner - Black Inc
- Deborah Lash Creator Mascara
- MAC E/s - Corquette
- Bareminerals Frame & Define Brow Styler - Light
- H&M Eyebrow Fix
 
Läppar:
- Bareminerals Moxie Lipstick - Never say never

Daniel Sandler Long Lasting Waterproof Eyeliner

Att hitta en ögonpenna som sitter bra kan ibland kännas som ett helt livsprojekt. Jag som har väldigt oljiga ögonlock har även svårt att hitta en penna som passar där. Daniel Sandlers ögonpenna utger sig för att vara vattenfast, så den verkade som en bra kandidat till mina ögon.
 
Den här pennan håller verkligen vad den lovar. När den väl är applicerad så sitter den som berget. Jag har även använt den till tightlining vilket den har fungerat utmärkt till. Jag har färgen Brown Velvet som verkligen är den perfekta bruna färgen på en ögonpenna. Vissa bruna pennor upplever jag nämligen vara för röda i tonen. Den är även den perfekta pennan att använda till att få till en soft liner som jag gör genom att applicera pennan över fransraden och sedan använda en snedställd borste för att jämna ut (För mer beskrivning, läs detta inlägget). Pennan har dessutom ett humant pris på £9.25 hos feelunique. Jag kommer definitivt köpa den igen!
 
Betyg: 5/5
 
 
 
Visa fler inlägg