Lush Cynthia Sylvia Stout Beer Shampoo

Ett gammalt husmorsknep för att ge håret glans är att skölja det med öl. Lush schampo Cynthia Stout innehåller till hälften öl och till hälften andra ingredienser som ska hjälpa till att göra håret glansigt, bland annat konjak, citronjuice och balsamvinäger. Lukten på det här schampot är väldigt speciell, men jag gillar den.
 
Schampot är en riktigt mästare på att ge glansigt, mjukt hår och få ner friss. Jag tycker verkligen om effekten det ger, däremot känns det som att det är ganska slitande på håret. När man löddrar upp det känns håret lite som tuggummi och när jag använt det flera tvättar i rad blir håret ganska uttorkat.
 
Pris: 75kr/100g, 145kr/250g, 239kr/500g hos lush.se
Betyg: 3,5/5
 
 

Deborah Lippmann - Shake Your Money Maker

Här har vi ett lack som gör att jag inte kan sluta stirra på mina naglar. Det har verkligen en 3D-effekt som är helt fantastisk. För att få det helt täckande krävs det för mig tre lager, men det torkar faktiskt riktigt fort så det gör inget. Jag lyckades faktiskt fynda det här lacket på wasséns i Göteborg när de hade ombyggnadsrea. Tyvärr hittar jag det inte tillgängligt på nätet någonstans, någon som vet?
 
Lite lackporr kommer lastat!
 
Utan blixt
 
Utan blixt
 
Utan blixt
 
Med blixt

Isadora Wine Crush

Sugar Crush-lacken från isadora har en sandfinish vilket jag har haft lite svårt för innan men det här lacket är hur jädra snyggt som helst i vilket fall. Den här typen av finish brukar precis som glitterlack vara väldigt svåra att ta bort, men det här är faktiskt inte så förbaskat svårt att få bort. Efter några dagar slits övre lagret av lite grann och mattar ner sig ytterligare vilket är det som annars brukar vara svårt att avlägsna. Kolla in snyggingen nedan!
 
Pris: 79kr hos eleven.se
 
 
 
 
Visa fler inlägg