Recension: Origins GinZing Moisturizer

När jag i höstas kände mig väldigt fet i huden blev jag rekommenderad den här vid originsdisken. Den ska ge huden massor med fukt och i övrigt pigga upp en trött hud. Den är helt oljefri och ska dessutom inte innehålla några kassa ämnen (kolla bilden längst ner).
 
Jag är helt tokkär i den här ansiktskrämen. Den känns superlätt, lite gelaktig men väldigt fuktgivande. Jag tror att den här ansiktkrämen har bidragit mycket till att jag fått bättre hud det senaste halvåret. Den luktar dessutom otroligt gott, lite apelsin. När det var som kallast i vintras blandade jag i två droppar M Picaut Precious Oil men annars känns det som att den för mig fungerar som en all-year-round-moisturizer. Jag tror knappt jag har en vecka kvar av den här krämen och det är mycket sannolikt att jag köper den här igen. Det händer inte ofta vill jag lova!
 
Betyg: 5/5
Pris: 250kr på Åhléns
 
 
 

Inglotshopping

När jag var på Lanzarote hittade jag Inglot i en butik och blev alldeles till mig. Jag har hört så mycket positivt om detta märket och jag förstår verkligen varför. Kvalitén på ögonskuggorna kändes helt fantastisk t.ex och priset var riktigt bra. Ju fler ögonskuggor man köpte, desto bättre pris fick man dessutom.
 
Att köpa ögonskuggor funkar så att man köper etuit och sedan ingår så många ögonskuggor som får plats. Exempelvis kostade en ögonskugga 9€ medan två kostade 13.50€. Skuggorna sitter sedan fast med magnet. Här kommer lite bildspam på det jag köpte med mig hem!
 
 
 
 
Eye Shadow - 452, 402


Till min farmor köpte jag med den här fina (418)
 
Pure Pigment Eye Shadow - 85
 
Pure pigment Eye Shadow - 85, Full Metal Eyeliner - 529, Eye Shadow 452, 402
 
Pure pigment Eye Shadow - 85, Full Metal Eyeliner - 529, Eye Shadow 452, 402

Que Pasa?

Det har varit lite tyst här på bloggen ett tag. Det beror bland annat på att jag förra veckan tillsammans med min faster var på Lanzarote. Vi hade det helt underbart - åt otroligt god mat, solade och bara tog hand om varandra. Att åka bort så en vecka när inpå tentaperioden gjorde sitt kan man säga. Låg jag efter i skolan innan jag åkte är det inget att jämföra med nu. Så den här helgen ska jag bara sitta och plugga. Kul ska det bli! Eller? Resan var värt det i vilket fall.
 
 
På restaurangen Dreams fick åt vi något av det godaste jag ätit. En marrockansk 5-rättersmeny.
 
 
 
Jag fann inglot!

Visa fler inlägg