Isadora - Pool Crush

Isadora är helt klart mitt favoritbudgetmärke. En av de saker som gör märket till favorit är deras Sugar Crush-lack. Pool Crush är ett lack jag lånade av min vän Alexandra (som för övrigt gör riktigt snygga manikyrer: @nailsbylazic). Det har en mörkblå matt bas och skimrar i mörk och ljusblått med en liten dragning åt turkos. Så jädra snyggt!
 
 
 
 
 
 

10 tomma #25

 
1. Yves Rocher Sikly Body Lotion - Organic Oats. En lätt body lotion som luktar precis lagom.
 
2. Björn Axén Styling Powder. Helt klart det bästa torrschampot jag provat. 
 
3. Weleda Rild Rose Creamy Body Wash. Älskar alla duschkrämer från weleda. De känns verkligen återfuktande och luktar så himla gott. 
 
4. Isadora Eyebrow Pencil Waterproof. Sitter som berget. En riktigt bra brynpenna!
 
5. Lush Cynthia Sylvia Stout Beer Shampoo. Gör håret sjuuukt glansigt, men däremot känns det som tuggumi när man tvättar det, så lite skilda åsikter här.
 
6. Sebastian Trilliance Conditioner. Ett bra balsam, ingen wow-effekt men jag gillade det. 
 
7 & 8. Davines Replumping Shampoo & Conditioner. Älskar förpackningarna, men tyvärr blev mitt hår fett väldigt fort efter användning och är därför inget jag kommer köpa igen. 
 
9. Rent & Skönt Nagellack borttagning. Innehåller aceton och är därför otroligt uttorkande. 
 
10. Nivea Natural Oil Shower Oil. En favorit sedan barnsben. Luktar gott och känns väldigt krämig och skön i duschen. 

CND - Glided Dreams Collection

CNDs vackra höstkollektion Modern Folklore följs av en nästan ännu finare (åtminstone drömlikare) kollektion - Glided Dreams. Vinterns trender bjuder på massor av glans och glitter. Kollektionen är till för alla vinterns fesligheter och finns både i Shellac och VINYLUX. Jag har fått hem de tre lacken som ingår i kollektionen i Vinylux.
 
Det ljusblå/lavendellila lacket ser väldigt härligt ut i flaskan, men är ett lack jag tror inte kommer passa mina naglar speciellt, då jag får lite sjukbleka händer av sådana färger. De andra ser dock ut att vara helt i min smak! Finns på nailsbodybeauty.se för 139kr styck. 
 
Grand Gala #177, Chiffon Twirl #178, Dazzling Dance #179
 
 Grand Gala #177
 
 Chiffon Twirl #178
 
 Dazzling Dance #179
 
Dazzling Dance #179, Chiffon Twirl #178, Grand Gala #179
Visa fler inlägg