Favoritprodukter juli 2015

Det var längesen jag la upp mina favoritprodukter för månaden så jag tyckte det var dags!
 
Inte för att det blivit så många tillfällen för bara ben den här sommaren, men när det väl blivit det älskar jag att spraya dem med den här torroljan från Yves Rocher. Torra ben gör gärna att man ser lite blekare ut. Den här oljan torkar in direkt (duh, torrolja) och luktar dessutom gott. 
 
På tal om luktar gott. Doften sitter inte kvar länge tyvärr, men den är riiiiiktigt god. Den är limited edition så skynda er och köp om ni vill ha en.
 
Cirque Nail Polish - Panacea
Världens coolaste lack. Holografiskt så det bara skriker om det. Jag köpte min flaska på edypolish.se. Tyvärr är just detta lacket slutsålt, men vill ändå rekommendera webshopen för görsnygga lack. Kolla min instagram (@omygloss) för bilder på lacket. 
 
Minns inte riktigt hur många år jag haft den här nu, men det har varit en favoritprodukt varje sommar sen jag köpte den. Längre ner ser ni den in action. 
 
 
MAC Cream Colour Base - Hush på kindbenet. 
 

CND - #192 Reflecting Pool

Här kommer ännu ett lack ifrån Garden Muse-kollektionen (sommarkollektionen för 2015). Reflecting pool har verkligen ett passande namn. Färgen är väldigt somrig! Personligen har jag svårt för vissa toner av blått på mina naglar. Den här ger mig lite sådana vibbar, men med rätt kläder att matcha med älskar jag det. Till ljusa jeans och en mörkblå tröja - Mhm!
 
Finns att köpa för 135kr på hudoteket.se.
 
 
 

Premiär för Sephora i Göteborg

Idag öppnade Sephora äntligen i Göteborg. När jag och Janna befann oss där vid 10-tiden var kön helt galen. Efter 2 timmar och 45 minuter bestämde vi oss för att ställa oss i kön som då var betydligt kortare. 
 
Väl inne i butiken var det ännu värre än utanför. Folk som trängdes och alldeles för hög musik. Men åh - jag älskar butiken. Längtar till hetsen lugnat ner sig lite så att man faktiskt kan gå runt och kolla på saker i lugn och ro. Jag kom i alla fall därifrån med några saker jag blivit tipsad om innan samt en goodiebag. Jag är väldigt nöjd med att jag lyckades med att bara köpa med mig grejer från sephoras egna märke som ligger betydligt mycket bättre i pris än resten av sortimentet. 
 
Vad jag shoppade: Cream lip stain - 03 Strawberry kissed, Retractable brow pencil - Honey Blond, 
Super supreme body butter, Express cleansing wipes
 
 
Goodiebagen (som man fick när man handlade för över 500kr....): Sephora Kiss me balm,
Waterproof eye makeup remover, Pomegranate mask, Too Faced Better than sex mascara
 
 


Visa fler inlägg