Recension: Rituals Honey Touch Body Cream

Rituals är ett märke som jag blivit mer och mer förtjust i det senaste året. När jag fyllde år i februari besökte jag deras butik på Frölunda Torg efter att ha sett att man har 20% rabatt på allt om man handlar just på sin födelsedag. Förutom rabatten får fick jag dessutom ett duschskum helt gratis. 
 
Jag råkade även då handla på mig massor av saker, bland annat en kräm och en duscholja från Honey Touch-serien. Krämen är fluffig och känns väldigt lyxig. Jag använde den under perioden då min hud brukar vara väldigt torr och den har hjälpt riktigt bra. Doften tycker jag är helt underbar! Den doftar typ.. spa. Jag är ingen expert på att beskriva dofter men skulle beskriva den som en mörkare söt doft, absolut inte sliskigt söt. Kan absolut rekommendera den och till och med tänka mig att köpa den igen! (Det händer mig sällan att jag vill köpa en produkt två gänger, därav till och med)
 
Pris: 170kr, finns att köpa här
Betyg: 5/5
 
 

Fräsch sommardoft från Yves Rocher

Igår råkade jag storhandla på Yves Rocher (note to self: ta inte en korg när du går in i butiken) och då följde bland annat en fragrance mist med mig hem med doft av citron och basilika. Senast jag var inne i butiken luktade jag på produkterna från den här serien och blev totalt förälskad. När jag igår insåg att de var limited edition var jag helt enkelt tvungen att slå till. 
 
Jag tycker att doften påminner otroligt mycket om L'Occitanes Citrus verbena summer fragrance som inte längre verkar säljas (åtminstone inte på hemsidan). L'Occitanes version må komma i en lyxigare flaska, men flaskan är dessutom gigantisk vilket gör att Yves Rocher Version är både billigare och enklare att ta med. 
 
Pris: 89 kr på yves-rocher.se
 
 
Visa fler inlägg