Sephora Black-kort

När man handlar för en viss summa pengar på ett år (typ inte jättemycket har jag för mig) på Sephora och visar upp sitt medlemskort så blir man tillslut Sephora Black-medlem. Man får förtur på bra erbjudanden, överraskningar på sin födelsedag och annat gött som det innebär att vara med i en "klubb". När man blivit Black-medlem får man dessutom välja en gåva. Det jag fick välja på var antingen en Sephora-väska eller ett litet kit från Too Faced. Hallå, vem väljer inte det från Too Faced?!  
 
 
Det lilla Too Faced kitet innehöll riktigt schyssta grejer tycker jag! Ett flytande läppstift i färgen "Chihuahua", Hangover Face Primer och Chocolate Soleil Bronzer (som jag redan har i stor variant). Bronzern tycker jag om och det ska bli väldigt spännande att prova de andra produkterna! Har ni testat dem?

Recension: Amika - Perk Up Dry Shampoo

Jag är troligtvis inte ensam om att torrschampot är en av de produkterna som behöver fyllas på oftast i badrumsskåpet. Efter att ha läst en hög med bra recensioner om Perk Up Dry Shampoo från Amika blev jag sjukt sugen på att testa. Flaskan är ju dessutom så otroligt färgglad att man sugs till den av bara den anledningen.
 
Det här torrschampot är faktiskt ett av de bästa jag testat. Det känns lätt, håret känns lent och det blir inga vita/gråa fläckar i håret som exempelvis Batiste är expert på att ge mig. Däremot har jag ett stort problem med doften. Det luktar bara FÖR mycket och alldeles för sött. Jag tycker verkligen inte om när ett torrschampo doftar så mycket att det känns som man inte kan ha parfym på sig för att dofterna stör varandra.
 
Finns på lyko.se för 199kr/232ml (btw, jävligt konstigt mängd eller?).
 
 
 

Recension: Kicks Self-Tanning Mousse

Att göra kroppsprodukter i mousseform har blivit riktigt populärt, framförallt som brun-utan-sol. Den allra mest hypade varianten kommer från St Tropez, men är tyvärr inget som min studenplånbok har råd med. Dessutom tycker jag det finns många bra budgetvarianter, man ska bara lyckas hitta dem! Sen brukar ju inte jag direkt fortsätta med samma produkt när jag väl hittat någon som jag gillar, för gräset kan ju alltid vara grönare på andra sidan.
 
Jag applicerar alltid den här typen av produkt med handske, eftersom framförallt mousse går in väldigt snabbt i huden är det omöjligt att min handflata inte blir superbrun om jag bara kör med händerna. Den här moussen är lite färgad, vilket gör att det är lätt att se var man applicerar produkten. Den är väldigt lätt att jobba med över huvud taget tycker jag, kanske fått någon fläck någon gång men det är om jag verkligen har slarvat. Tyvärr är färgen av själva moussen rätt grå vilket gör att man ser lite smutsig ut efter applicering. Men efter att man kan duscha av den försvinner alltså detta och kvar lämnas en väldigt fin och naturlig bränna! Produkten luktar dessutom inte speciellt mycket vilket är ett stort plus!
 
Finns att köpa på kicks.se för 129kr.
 
 
Visa fler inlägg