Recension: Exuviance SkinRise Bionic Tonic, Pads

Här är en till av produkterna som jag blev rekommenderad av Skincity när jag gjorde deras hudtest. Innan jag beställde den här letade jag runt efter recensioner på den och det var extremt många recensioner som höjde den här i skyarna. Exfolierande produkter är något jag i princip inte kan få för mycket av här hemma så det var lika bra att slå till. 
 
Skinrise Bionic Tonic är en produkt som ska passa alla hudtyper. Den exfolierar med hjälp av syror, ger fukt och lovar en sund och strålande hud. På skincitys hemsida står det att det är en antiage-produkt, men det känns det som att alla exfolierande produkter är egentligen. Produkten är förpackad i 36st pads som man stryker över ansikte och hals innan man tar på sin hudkräm. Vill man vara riktigt ekonomisk är det tillräckligt med produkt i en halv, så man kan klippa sönder de på mitten om man skulle orka.
 
Den här produkten har gjort under för mig. Precis som den utlovar så ser min hy otroligt sund ut när jag använder denna. En riktig mästare mot yttorrhet! Instruktionerna jag fick var att applicera den under min dagkräm och sedan sminka mig som vanligt. Vad jag läst på andras recensioner så är det just på detta sättet som de flesta använder den. Men jag upplever inte samma lyster som alla andra, utan känner mig snarare glansig de dagar som jag använder den. Men det långvariga resultatet av att ha använt denna är en klarare hy, återfuktad med mer lyster. Jag föredrar att använda den innan mitt nattkräm istället, då vaknar man upp med otroligt mycket bätre hy än natten innan. Doften är dessutom precis som på nattkrämen - helt fantastisk!
 
Finns att köpa hos skincity.se där de just nu har en kampanj 262kr med 25% på produkter som ska göra din hy vårfräsch (ord. 349kr). Jag tyckte så mycket om den här produkten att jag precis kommit in på min andra burk. Det händer sällan vill jag lova!
 
 
 

Recension: KIKO Double Touch Lipstick

Förra veckan skrev jag om ett flytande läppstift från Sephora. Här kommer ett från ett annat budgetmärke - KIKO. KIKO är ett italienskt märke som öppnade upp sin webshop för Sverige förra året. Jag passade på att köpa med mig en del när jag var i Spanien i somras, då bland annat detta flytande läppstift som sägs ska sitta i 10 timmar. Jag är sjukt svag för ett läppstift man kan lita på, men vem är inte det? 
 
Double Touch Lipstick har som namnet antyder två steg - ett bassteg där den faktiska färgen och läppstiftet finns och ett slutsteg som troligtvis är ett helt vanligt genomskinligt läppglans. Jag brukar måla på det första steget och låta det torka 2-3 minuter och sedan måla på glansen. Jag har testat att bara ha färgen på en dag, men ärligt talat satt det inte lika bra då och läpparna känns lite torrare.
 
Seriöst är det här ett av de bästa läppstiften jag provat. Efter 10 timmar där jag hade hunnit äta lunch, middag, mellanmål och lite till så satt läppstiftet fanimej fortfarande kvar! Såklart inte lika intensivt som när jag målade på det, men jag var inte ensam lämnad med linjer på mina läppkonturer. Ingen kunde kolla på mina läppar och tänka - "Oj, hon behöver verkligen fylla på sitt läppstift- pinsamt! Men jag vågar inte säga något..". Äh ni fattar vad jag menar, "it wore of nicely" som de brukar säga i alla beauty-kanaler på youtube. 
 
Jag kommer lätt köpa fler såna här när jag får chansen att kolla lite närmare på färgerna live. För allvarligt talat - 85 kr för ett sånt här bra läppstift! Helt sjukt. Färgen jag har är 115 Rhododendron Pink, en riktigt snygg mörkare rosa som känns ganska neutral fast där det ändå händer något. 
 
 
 
Efter 6 timmar

Queen of roses

Är det två stift jag använt nästan lite för mycket i höst/vinter så är det isadora Twist up matt lips i "Queen of roses" och "Ruby Gem". Jag önskar dock att de satt lite bättre än vad de gör, för färgerna är så jädrans snygga. I den här sminkningen har jag i alla fall använd Queen of Roses, en färg som kommer vara extremt snygg i vår. Något som jag däremot inte använt på hur länge som helst är ögonskugga. Av någon anledning känner jag alltid att mina sminkningar blir kassa så fort jag lägger färg på ögonlocken. Men nu var jag lite sugen på att testa mina shadow sticks från kiko som jag köpte i somras när jag var i Spanien. Så - here you go!
 
K
 
 
Ansikte: 
- gloMinerals gloProtectice liquid foundation satin II - natural fair & honey fair 
- Sleek Contour Kit - Light
- ELF Mineral Bronzer
- Jemma Kidd Cream Blush - Pomegranate
- Glominerals Blush - Bellini
- Jemma Kidd All Over Radiance Highlighter - Iced Gold
 
Ögon: 
- KIKO Stick Eyeshadow - 36
- KIKO Stick Eyeshadow - 37
- Clinique Lash Power Mascara
- Anastasia Dipbrow Pomade - Blonde
- Isadora Brow Gel - Cashmere
 
Läppar:
- Isadora Twist up matt lips - Queen of roses
Visa fler inlägg