Recension: Milani Amore Matte Lip Cream

Som sagt, det här med flytande läppstift - once you go liquid you never go back. Det är något med hållbarheten på ett flytande läppstift som bara inte går att slå! Det är dessutom så jäkla skönt att kunna äta mat med läppstift på utan att inte kunna tänka på annat än om man behöver fylla på sitt läppstift. 
 
Milani Amore Matte Lip Creams riktigt bra pigment, intensiteten är grym! Precis som många andra flytande läppstift jag provat sitter den dessutom riktigt bra. Det jag gillar mindre med dessa är att läpparna lätt ser lite torra ut, och jag är heller inget superfan av applikatorn. Det är något med den som gör att man får jobba lite extra för att få kanterna sådär knivskarpa som görs aslätt med Sephoras egna. 
 
Möt tre härliga färger:
Gorgeous - en heeelt gorgeous färg. Min hjärna kan inte bestämma sig för om denna är mörkt röd, lila eller rosa. Aaah, så underbar!
Loved - önskar att den här skulle innehålla lite mer rosa. Jag var ute efter en neutral med så lite rosa i som möjligt, men det blev lite för mycket på mig. Det är något med den som gör den lite för grå/brun mot min hudton.
Dearest - här är den färgen där applikatorn ställer till med mest problem. Med den här typen av riktigt, riktigt mörkröd måste linjerna bli perfekta. Men annars älskar jag färgen!
 
Gorgeous
 
Loved
Dearest

Februari favoriter

Det här med att blogga har fasen inte varit min grej de senaste åren. Ärligt talat tror jag problemet ligger i att det finns alldeles för många bra bloggar där ute. Personligen är jag extremt kass på att verkligen läsa igenom andras inlägg nu för tiden, det har blivit dagens zappandepå tv:n. Jag menar helt enkelt att man som bloggare generellt sett får lite kommentarer, vilket gör att suget att blogga inte blir superhögt. Varför blogga om ingen läser eller reagerar på ens inlägg? 
 
Men hörnini! Jag ska säga er att blogga är även jäkligt bra för ens egen skull. När man älskar att testa nya ansiktsmasker, nya läppstift, rouge - ja vafan som helst egentligen - så är det tillslut rätt svårt att hålla reda på vad man tycker om olika produkter. När var min hud sådär glowing egentligen? Vad hade jag för rouge på den där bilden? En blogg är liksom ett facit på alla de där frågorna! 
 
Alltså - när jag bloggar nästa gång vetifan. Men nu kommer jag i alla fall komma ihåg att de här produkterna var fruktansvärt bra. Och ja, jag svär ganska mycket. Jag kommer ju ändå från Göteborg.
 
 
Om ni inte visste det redan så är Malin på sublimt ett geni. Hon tipsade på instagram för ett tag sen om att kombinera dessa hudvårdsprodukter, och satan vad härligt det är! Massera ansiktet med Dermalogicas Daily Microfoliant i 1-2 minuter och följ sedan med 15 minuter Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask. Babylent och återfuktat! Ytterligare ett tips jag skickar med er är att göra detta innan ni ska sminka er inför en fest. Efter att ha preppat huden med fuktmask går det fint att smörja på med foundation utan att lägga ett lager fuktkräm. Detta tycker jag även hjälper med att hålla nere glansigheten i huden under kvällen!
 
 
Jag tror seriöst det endast varit två helgdagar som jag haft annat på läpparna än detta sen jag köpte det i Augusti/September. Sephora Cream Lip Stain i "01 Always Red" är den där perfekta röda som passar året runt. Den sitter som berget! Är det någon annan än jag som börjat med flytande läppstift som liksom inte vill använda de andra läppstiften längre? Jag önskar att jag varierade mer, men jag har tyvärr gått och fått en signature look.
 
 
 
 
Visa fler inlägg