Glossybox Augusti

Månadens glossybox har temat "Minimalist Beauty" eftersom den dagliga skönhetsrutinen gärna blivit minimalistisk under sommaren. Därför ska produkterna i boxen innehålla produkter som framhäver ens naturliga skönhet, där foundation och läppar står i fokus.
 
Jag tycker att månadens box var lite trist. De första boxarna som kom ut kändes alltid så lyxiga, med märken som Deborah Lippmann, Daniel Sandler et.c. Det enda som var lite lyxigt i denna var läppglanset från Jelly Pong Pong. Weledas body lotion har jag testat innan och tycker starkt om, men lite meningen med glossybox är ju att få prova något nytt! Det som gjorde mig minst intresserad var foundationen från Max Factor.
 


Produkterna som låg i min glossybox var:
1. Maxfactor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation (lanseras i slutet av sept.) (160kr/30ml)
Dermatologiskt testad primer, foundation och concealer i ett som varken innehåller oljor eller parabener. Skyddar med spf20, täpper inte till porer och passar alla hudtyper.
 
2. Byebra Brösttejp (249kr/st)
Originalet av brösttejper från USA. Osynlig självhäftande BH som passar perfekt under kläder där du inte vill att BH-band eller knäppningen i ryggen ska sticka fram.
 
3. Jelly Pong Pong Lip Frosting (129kr/15ml)
Irish Cream Pavlova har ett glossigt skimmer och underbar doft. Innehåller druvkärnolja som återfuktar, antiinflammatorisk och läkande aloe vera samt mjukgörande bivax.
 
4. Weleda Body Lotion (199kr/200ml)
Weledas kroppslotion i ny design är baserade på rena naturliga växtoljor, växtextrakt och äkta eteriska oljor. De återfuktar, mjuktgör och tas lätt upp av huden.
 
5. GlossyBox Lipstick
I samarbete med tillverkarna av Illamasqua får du här GlossyBox egna minimalistiskt ljust färgade läppstift.
 
Maxfactor Face Finity All Day Flawless Foundation
 

Byebra brösttejp
 

Jelly Pong Pong Lip Frosting
 

Glossybox Lipstick - Glossy Pink
Visa fler inlägg