Lumene Excellength Mascara

Efter rekommendation av Linda från Lindas Sminkblogg köpte jag Excellength Mascara från Lumene. Jag kan inte säga att jag är lika imponerad som henne, men det är absolut en bra vardagsmascara!

För er som vill ha volym är detta ingen mascara att hänga i granen. Den ger knappt någon volym, men den ger längd som den lovar! Den håller dessutom böjen bra tycker jag. Borsten är av plast och har minipiggar. Trots de supersmå piggarna ger den bra separation. Jag är absolut ingen volym-mascara-person, men jag känner att t.o.m jag hade velat att mina fransar skulle synas lite mer. Summasumarum: Bra vardagsmascara, men kommer inte köpa igen!

Pris: 155kr hos kicks.se
Betyg: 3,5/5

Bästa tandkrämen mot munblåsor!

Jag har länge haft problem med blåsor i munnen. De blir extremt stora och stannar alltid väldigt länge när jag har en. De gör ju svinont! Min kära mamma tipsade mig om en tandkräm som skulle vara bra mot blåsor, och visst hade hon rätt!

HEJA ZENDIUM. Innan jag började använda tandkrämen hade jag en stor blåsa som varit där i ca 2 veckor. En dag efter jag började använda zendium försvann smärtan och blåsan har blivit mindre varje dag. Jag är överlycklig!
Jag köpte tandkrämen på ICA för ca 35kr.

Dagens

Glad morsdag alla mammor! Idag ska jag på stan och äta lunch med min mamma och sen ska jag ut till Skintebo och mysa med min farmor! Hur firar du morsdag?
Ansikte:
- Jane Iredale Dream Tint - Light
- TiKei Foundation - N1
- MAC Studio Sculpt Concealer - NW20
- MAC Blush - Fleur Power
- ELF Mineral Bronzer

Ögon:
- Too Faced Shadow Incurance
- MAC Crushed Metallic Pigments - Summer Stash
- MUS Eye Pencil - Vanilla
- Jane Iredale Eyehighlighter Pencil
- Estée Lauder Sumptous Mascara
- MAC Eyeshadow - Charcoal Brown (ögonbryn)

Läppar:
- MAC Plushglass - Big KissVisa fler inlägg