Fransförlängning

På lördag är det dags för Chalmers årliga vårbal. Långa fransar är något som gör sig otroligt bra på kort, och eftersom jag tycker det är rätt krångligt med lösögonfransar så kände jag att det var dags för en ny fransförlängning. Jag var och gjorde en fransförlängning hos Jenny i Majorna (Göteborg). Jag sa att jag ville att fransarna skulle se väldigt naturliga ut, därför la hon som längst på storlek 10. I höstas när jag gjorde fransförlängning för första gången kände jag att de blev alldeles för långa och då hade jag storlek 12.
 
 
Jag blev supernöjd med fransarna! (Tack Jenny!) De är definitivt tjockare och längre än mina egna men jag tycker fortfarande inte att det ser onaturligt ut. En fransförlängning håller mellan 3-4 veckor, sen behövs det antingen fyllas på med nya eller tas bort helt. Jag har fått frågan om jag tycker att fransförlängningen slet på mina egna fransar, men det upplevde jag inte. Det var mer att det blev en så markant skillnad på mina egna fransar jämfört med förlängningen.
 
För ett nytt set fransar tar Jenny 400 kr och för påfyllning 300 kr. Om ni vill ringa och boka en tid har hon telefonnummer: 0735-313121 och hon finns på Orustgatan 4b.
 
 

CND lanserar neonlack

Det känns som märke efter märke släpper kollektioner med neonlack den här säsongen. Nu har även CND hoppat på tåget som släpper lack i deras shellac-serie som är en professionell salongslackning som ska hålla i upp till 21 dagar, men också i deras nya serie vinylux som är ett 7 dagars-lacksystem. Kollektionerna släpps i april och färgerna ser likadana ut i både vinylux och shellac-serierna.
 
Jag tycker alla färger i den här kollektionen ser helt fantastiska ut! Vad tycker ni?
 
 
Bicycle Yellow, Electric Orange, Sultry Sunset (ny), Lush Tropics (ny), Cerulean
Sea (ny) och Tango Passion (ny).

Utrensning på gång

Häromveckan rensade jag ut massa nagellack från min samling, ikväll har jag rensat ut mina porer från smuts med Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask. Jag testade den första gången för en vecka sen, och sedan när jag var på Åhléns i veckan och såg att den fanns till extrapris köpte jag en fullstorlek (198kr istället för 280kr). Mitt första intryck jag fick förra veckan var att porerna blev riktigt utrensade, men däremot kom två blaffiga jättefinnar av det. Jag hoppas att det är konsekvensen av att jag inte gjort någon ordentlig utrensning på ett tag och att det är vad som krävs för att det sedan ska bli bättre. En mycket renare näsa (utanpå alltså) har jag fått iaf, och jag upplever att det är få masker som faktiskt biter på pormaskar. Någon som testat denna masken innan?
 
 
 
Visa fler inlägg