Juli Favoriter


Clarins Instant Light Natural Lip Perfector - Rose Shimmer
Det här läppglanset har varit med bland mina favoriter förut. Jag måste ta med den igen! I juli månad har jag använt den här varje dag, vardags som fest. Den ger helt perfekt finish och världens vackraste naturliga rosa färg. Luktar vaniljbullar! Älska!
Finns att köpa hos feelunique för £13.50


Tigi Bed Head Brunette Goddess Shine Spray
Ger riktig vacker glans till håret utan att se fet ut. Luktar somrigt. Toppenprodukt helt enkelt!
Finns hos lyko.se för 187kr

Garnier Roll-On Concealer - Fair
Jag hade inga höga förväntningar när jag köpte den här produkten. Den är faktiskt superbra! Färgen passar mig väldigt bra nu på sommaren. Ska även fungera som en ögonkräm.
Jag köpte min till ett bra pris i Ullared, men den finns för runt 100lappen i de flesta matbutiker och andra skönhetsbutiker.

MAC Mineralized Eyeshadow - Golden Gaze (LE)
Den här skuggan är helt ljuvlig! Går att använda torr eller med en fuktad pensel för ett metalliskt resultat.
Finns att köpa för 190kr där MAC säljs, men detta är en limited edition-produkt vilket innebär att den kan vara slutsåld nu.


Clarins Wonder Perfect Mascara

Hello Perfect! Den här mascaran fick jag med på köpet då jag beställde prenumeration på Style by. Jag fick den alltså för flera månader sedan, men inte orkat ge den så mycket uppmärksamhet. När jag provade den första gången för någon vecka sen tittade jag stort och tänkte WOW. Den här mascaran är riktigt bra!

Som många andra mascaror utlovar den här längd, böj och volym. Den håller allt den lovar! Det är inte många mascaror som kan ge mig tjocka fransar utan att de böjs ner. Den här kan! Den ger verkligen extrem längd också. Formulan är ganska blöt, vilket gör att fransarna inte blir speciellt stela som många andra böjande mascaror kan bli. Dessutom är den ganska lätt att tvätta bort. Är verkligen förvånad på att den är bra på allt (även separation, glömde jag nämna)!

Har inte direkt något mer att säga om den här, kan varmt rekommenderas!

Betyg: 5/5
Pris: £17.10 hos feelunique, betydligt mer om du köper den i SverigeWaikiki Orange vs Pure Coral

När jag köpte Pure Coral från Isadora förra året var jag inte helt nöjd. På jakt efter ett nytt korallfärgat lack det här året hamnade Waikiki Orange från Mavala hemma hos mig. Jag har verkligen tyckt om det i sommar. Jag är fortfarande inte speciellt förtjust i Pure Coral, och det komiska är att de båda lacken är ooootroligt lika!

Mikael såg ingen skillnad över huvud taget, knappt jag själv. Pure Coral drar ytterst lite mer mot rött än vad Waikiki Orange gör. Vilket antagligen är anledningen till att jag tycker mindre om den.

Prisskillnaden är inte speciellt nämnvärd. Isadoras lack kostar 69kr/10ml, medan Mavalas kostar 45/5ml. Däremot tror jag inte att Waikiki finns att få tag på längre, så om du är ute efter den kan du kika på Isadoras istället.
Ordning från vänster: Pure Coral, Waikiki Orange, Pure Coral, Waikiki Orange


Ordning från vänster: Pure Coral, Waikiki Orange, Pure Coral, Waikiki Orange
Visa fler inlägg