Recension: L'Oreal Miss Manga Mascara

Mega Volume Miss Manga ska ge extrem volym till både övre och undre fransarna, ge megasvarta fransar och dessutom ha extremt hållfasthet. Varför den heter manga är för att man ska med hjälp av ytterkanten av borsten kunna klibba ihop fransarnas ytterkanter så att man får liknande mangafransar.
 
De två första egenskaperna håller jag verkligen med om, fransarna får otroligt mycket volym och dessutom rikligt med längd. De blir verkligen svarta också, men hållfastheten är sådär. Jag har väldigt långa dagar i skolan ibland och då kan den fälla lite. Om man inte klibbar ihop ändarna av fransarna med borstens ytterkant så separerar den dessutom fransarna riktigt bra. En väldigt prisvärd mascara skulle jag säga att detta är som jag absolut kan tänka mig att använda igen, främst för att den faktiskt håller mina fransar riktigt böjda.
 
Pris: 139
Betyg: 4/5
 
 
 
 

Dagens

Nu märks det att det är vintertid. Det börjar bli riktigt ruggigt ute och jag känner mig ungefär lika blek som ett A4. Men ju blekare man är desto snyggare tycker jag det är med mörkt läppstift.
 
 

Ansikte:
- Dior Nude Concealer - Ivory
- Glominerals Liquid Foundation Satin II - Natural Fair
- Purminerals Contour & Highlight Kit
- Glossybox Rouge - Glossy Rosewood
 
Ögon:
- Bobbi Brown Gel Eyeliner - Black Ink
- L'Oreal Miss Manga Mascara
 
Läppar:
- Clinique Chubby Stick Intense - Broadest Berry

MAC Nail Lacquer - Soiree

Soiree är ett Champagnefärgat nagellack som jag fått av Viola (Killer Colours). Jag totalt älskar färgen som känns väldigt vacker om ni förstår vad jag menar. Perfekt nagellack till en bal eller vilket tillfälle som helst egentligen. Som med många andra nagellack från MAC så blir det lätt repor i lacket och det irriterar mig något fruktansvärt. Det spelar ingen roll hur länge man väntar på att det ska torka och hur bra topplack man har. Det håller sig helt enkelt inte snyggt. Tyvärr. För färgen är ju så fin!
 
 
 
 
Visa fler inlägg