Trend våren 2013: Pasteller

Jag är så otroligt trött på vinter och kyla just nu, så jag tjuvstartade våren med pasteller idag; något som är riktigt trendigt denna vår. Sminkningen bestod huvudsakligen av en ljusblå skugga från Tikei som har ett väldigt fint skimmer. Jag har svårt att klara mig utan guld när jag gör ögonsminkningar så det blev såklart en eyeliner i guld (gjord med MAC fix + och Mineralize Eyeshadow Golden Gaze). Produkten som pryder läpparna är Jelly Kiss Lipstick i färgen Ballerina som ingår i Isadoras vårkollektion Bella Vita.
 
Jag gillar absolut pastelltrenden, speciellt på kläder. Med de lila örhängena kan jag känna att sminkningen blev lite väl 80-tal men annars gillar jag det! Vad tycker du om pasteller?
 
Ansikte:
- Helena Rubenstein Magic Concealer - 01 Light
- GloMinerals GloPressed Base - Natural Light
- MAC Fix +
- MAC Blush - Dame
 
Ögon:
- Lumene Eyeshadow Primer
- Tikei Ögonskugga - Mist
- MAC Mineralize E/s - Golden Gaze
- MAC Fix +
- Clarins Wonder Perfect Mascara
- MAC E/s - Corquette (bryn)
- Billion Dollar Brows Brow Gel
 
Läppar:
- Isadora Jelly Kiss Lipstick - Ballerina
 
 
 
 

Recension: M Picaut Exfoliating Peel Mask

Jag fick med ett kit med prover sån M Picaut när jag var på Beauty Night by Tanci, där var bland annat den här godingen med.
 
Jag älskar peelingar, den babylena känslan och lystern som man får är underbar. Många är för lata för att peela och lägga masker, jag gör det nästan för ofta istället. För er som är lite lata (och för alla andra också) är det här en utmärkt produkt! Den här produkten är nämligen en peeling och rengörande mask i ett. Först ska man applicera generöst med produkt över ansikte och hals, sedan peela försiktigt i en minut och sedan låta sitta kvar i 10 minuter innan man tvättar bort den. En riktig timesaver!
 
Den innehåller enligt mig perfekt mängd med peelingkorn som har perfekt storlek och gör huden riktigt babylen. Jag rekommenderar den till alla! Kan absolut tänka mig att köpa en stor förpackning.
 
Betyg: 5/5
Pris: 349kr/50ml hos eleven.se
 

Recension: MAC Technakohl Liner

Technakohl Liner är en uppskruvbar penna som är krämig och pigmentrik. Den beskrivs ha en formula som torkar snabbt och är hållbar. Jag har haft färgerna Graphblack och Brownborder (båda nu slut) och tycker att båda håller riktigt hög kvalité. Det går att bygga upp bra intensitet, men är utmärkt att använda att sota ut med en borste för att få en mer soft look. Hållbarheten är riktigt bra, det bästa jag haft tror jag. Dock känner jag inte att jag funnit en vinnare än, jag har galet oljiga ögonlock och därmed håller ingenting på mig så länge som jag skulle vilja. Som referens kan jag säga att jag hittils provat ögonpennor från bland annat Lancôme, Make Up Store, Urban Decay, Isadora.
 
Det man får passa sig för med de här pennorna är att man inte skruvar upp dem för mycket, jag fick nämligen vara med om missödet att en av mina bröts av, rätt rejält också. En annan sak jag har att klaga lite på är att Brownborder har ganska mycket rött pigment i sig, därför är jag inte superförtjust i att använda den på vattenlinjen, eftersom jag ser lite trött ut. Däremot har den varit perfekt att använda till tighlining eller Soft Liner-looken jag tipsat om tidigare.
 
Pris: 175 kr hos kicks.se
 
 
Graphblack, Brownborder
 
Graphblack på vattenlinjen
Visa fler inlägg