Love Forever!

 Igår var jag på reunion med gymnasieklassen och bar då den här makeupen. Jag älskar kombinationen med soft lila ögonskugga ihop med det chockrosa läppstiftet. Jag tror jag ska ha liknande makeup ikväll också.
 
Ansikte:
- L'Oreal Lumi Magique Concealer - Light
- Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Foundation - Warm Almond
- Bareminerals All Over Face Colour - Warmth
- Elf Baked Blush - Pink Passion
- Purminerals Hot Rocks
- Jane Iredale Moonbeam
 
Ögon:
- UDPP
- Purminerals Eye Shadow Trio - Free Spirit
- MAC Summer Stashed Crushed Metallic Pigments (den lila)
- MAC E/s - Satin Taupe
- Daniel Sandler Velvet Waterproof Eyeliner - Velvet Brown
- MAC Eye Kohl - Powersurge
- Purminerals Big Blink Mascara
- Too Faced Brownie Brow Pencil - Blonde-y
- Billion Dollar Brows Brow Gel
 
Läppar:
- MAC Pro Longwear Lipstick - Love Forever!
 
 
 
 
För att ge håret glans har jag använt Brunette Goddess Shine Spray från Tigi Bed Head

Zoya Nail Laquer - Blu

Zoyas vårkollektion Lovely Spring innehåller flera superfina pasteller. Blu var det lacket som fångade mitt öga mest, men även det blekbanangula lacket Jacqueline föll mig mycket i smaken. Om ni vill se alla lack i kollektionen kan ni gå in här.
 
Blu är ett underbart ljusblått krämlack som kommer vara helt underbart till bruna händer. Lacket är enkelt att lacka med och sitter riktigt bra på naglarna. Färgen riktigt lyser, och jag älskar det! Vissa pasteller tycker jag har en tendens att bli lite dammiga och inte som man tänkt sig, den här blev precis som jag ville!
 
Finns att köpa hos Purecosmetic.se för 149kr. Just nu får man 25% rabatt om man anger koden "PÅSK" (gäller till 1/4). Jag brukar inte ge nagellack något betyg, men skulle jag det så skulle det här lacket absolut få 5!
 

Rea hos Pure Cosmetic

Just nu är det hela 25% rea hos Pure Cosmetic. Rean gäller märkena Cailyn, Zoya och Qtica. Cailyn gör bra mineralsmink och Zoya gör grymma nagellack, så det är verkligen värt att ta sig en titt!
 
Butiken finns i Göteborg på Drottninggatan, men de har även en nätbutik som finns tillgänglig här. Rean gäller till imorgon (28/3) i butiken men ända till 1/4 på webbshoppen. Det enda man behöver göra är att ange koden PÅSK när man kommer till kassan.
 
Själv var jag inne i butiken idag och köpte två nagellack från Zoya. Jag har länge varit sugen på ett babyblått lack. Egentligen hade jag spanat in Cloud från Isadora, men jag kunde inte låta bli att köpa Blu när det var så bra erbjudande. Sen följde rosa Shelby från förra årets sommarkollektion med i rena farten.
 
Blu och Shelby
Visa fler inlägg