Glossybox Augusti

Månadens glossybox har temat "Minimalist Beauty" eftersom den dagliga skönhetsrutinen gärna blivit minimalistisk under sommaren. Därför ska produkterna i boxen innehålla produkter som framhäver ens naturliga skönhet, där foundation och läppar står i fokus.
 
Jag tycker att månadens box var lite trist. De första boxarna som kom ut kändes alltid så lyxiga, med märken som Deborah Lippmann, Daniel Sandler et.c. Det enda som var lite lyxigt i denna var läppglanset från Jelly Pong Pong. Weledas body lotion har jag testat innan och tycker starkt om, men lite meningen med glossybox är ju att få prova något nytt! Det som gjorde mig minst intresserad var foundationen från Max Factor.
 


Produkterna som låg i min glossybox var:
1. Maxfactor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation (lanseras i slutet av sept.) (160kr/30ml)
Dermatologiskt testad primer, foundation och concealer i ett som varken innehåller oljor eller parabener. Skyddar med spf20, täpper inte till porer och passar alla hudtyper.
 
2. Byebra Brösttejp (249kr/st)
Originalet av brösttejper från USA. Osynlig självhäftande BH som passar perfekt under kläder där du inte vill att BH-band eller knäppningen i ryggen ska sticka fram.
 
3. Jelly Pong Pong Lip Frosting (129kr/15ml)
Irish Cream Pavlova har ett glossigt skimmer och underbar doft. Innehåller druvkärnolja som återfuktar, antiinflammatorisk och läkande aloe vera samt mjukgörande bivax.
 
4. Weleda Body Lotion (199kr/200ml)
Weledas kroppslotion i ny design är baserade på rena naturliga växtoljor, växtextrakt och äkta eteriska oljor. De återfuktar, mjuktgör och tas lätt upp av huden.
 
5. GlossyBox Lipstick
I samarbete med tillverkarna av Illamasqua får du här GlossyBox egna minimalistiskt ljust färgade läppstift.
 
Maxfactor Face Finity All Day Flawless Foundation
 

Byebra brösttejp
 

Jelly Pong Pong Lip Frosting
 

Glossybox Lipstick - Glossy Pink

En dag kvar att tävla!

Imorgon klockan 18.00 avslutas tävlingen där du kan vinna ett shampo från nya märket Pantene Pro-V. Jag har under den senaste veckan använt Repair & Protect-serien och har fått otroligt mjukt hår. Intresset verkar vara otroligt lågt, så vinstchansen är stor.
 
 


Recension: Kevin Murphy Hydrate Me Wash

Med en gång jag började använda det här shampot snodde det förstaplatsen bland mina favoritshampon. Det löddrar otroligt bra, luktar fantastiskt, gör mitt hår supermjukt och har gjort det friskare i längden. Dessutom innehåller det inga dumma ingredienser. Alla (nästan) Kevin Murphys förpackningar är fyrkantiga, någon som tänkt på varför? Min frisör informerade mig om att det är för att de ska ta så lite plats som möjligt när de förpackas. Miljövänligt där med alltså! Det finns inte så mycket mer jag behöver säga faktiskt.
 
Pris: £14 hos feelunique. Det här shampot vill jag "varna" för är väldigt dyrt i Sverige. Så att beställa via feelunique eller lookfantastic lönar sig verkligen!
Betyg: 5/5
 


Visa fler inlägg