Recension: Maria Åkerberg Hair & Body Shampoo - Lemongrass

Alla Maria Åkerbergs shampoon är fria från elaka sulfater, och som alla produkter från Maria Åkerberg innehåller de bara naturliga ingredienser. Lemongrass innehåller eteriska oljor från citrongräs och är speciellt bra för torrt, grått och matt hår. Det här är en riktig multiprodukt. Jag använder den som shampoo, men den går också att använda som duschgel eller till rakning. Min hudterapeut har sagt att den är utmärkt att använda som rakgel för män i ansiktet, men också utmärkt till intimrakning. Fantastiskt!
 
Jag har psoriasis, och därmed problem med kliande och riktigt torr hårbotten då och då. Precis innan jag köpte det här shampoot kliade min hårbotten ordentligt, antagligen efter att ha använt för billiga, därmed dåliga shampoon. Efter att ha börjat använda Lemongrass-shampoot har mitt hår slutat klia! Helt underbart.
 
Det känns lite ovant att använda ett så naturligt och milt shampoo. Det skummar inte lika mycket som man är van vid, det blir heller inte lika rent som jag är van vid. Det blir fortfarande rent dock! Efter bara 10 dagars användning hade mitt hår vant sig, så det blev mindre fett än annars och efter längre användning behövde jag inte tvätta håret lika ofta som vanligt. Jag tycker verkligen om det här shampoot, det doftar gott och det har gjort mitt hår riktigt gott! Kan verkligen rekommendera det till alla. För er som har andra behov har Maria Åkerberg andra shampoon för andra hårtyper.
 
Pris: 29kr/30ml, 125kr/125ml, 195kr/500ml hos bland annat shop.lillakliniken.se
Betyg: 4/5
 
#1 - - Evelina:

Bra recension!
Jag och min man använder Schampoo energy. Det är oxå toppen bra!
Kanske ska prova detta sen då :-)

Svar: Kul att höra! Det tycker jag absolut!
Omygloss

#2 - - Christel:

Vad roligt att höra, Lisa! :-)

Svar: Ja, det var en riktigt trevlig överraskning att det fungerade så bra!
Omygloss

#3 - - Anki:

Fick hem just Lemongrass shampot förra veckan och har bara hunnit tvätta håret en gång i det, men kan bara hålla med.
Jag tog inte ens något balsam efteråt. Funkade superbra.
Tror jag är här för första gången, halkade in, ska kolla runt lite:)

Svar: Kul att du gillar det också och roligt att du hittat hit!
Omygloss

#4 - - Mamma:

Julklappsönskning! Mamma