Benefit - Coralista

Benefits otroligt populära boxpuder lär väl inte någon ha missat. Coralista är en av de populäraste färgerna och det förstår jag verkligen varför!
 
Coralista är inte superpigmentrik, man tror helt klart att den ska ge ifrån sig mer färg än den gör (kolla bilderna nedan bara), däremot har den värlends finaste skimmer. Det var just det som gjorde att jag inte kunde hålla tassarna borta efter att jag swatchat den första gången i en butik i Rom. Det här koralltonade rouget passar extremt bra på en solbränd hy, och jag skulle våga säga att det passar alla hudtoner men kan då ha olika användningsområden (som rouge eller highlighter). Enda gången jag känner att det här rouget inte passar sig så bra är de dagar då jag har dåliga huddagar. Skimmer passar sig inte alls på en kass hy (för mig åtminstone).
 
Man får med en borste som är lika kass som alla andra borstar man får med smink. Den hamnade i soporna direkt. Jag använder mig istället av en mindre rougeborste när jag applicerar detta (ELF blush brush).
 
Det kan anses vara dyrt med ett rouge för 312kr, men det är mycket produkt för pengarna, hela 12g (det är dubbelt så mycket som MAC-rougen)! Finns att köpa hos feelunique.
 
 
 
 
 
#1 - - Zahra shire:

Hej där! Ser att du också är smink intresserad som jag. By the way, grattis till priset som du vann hos Hilen! Checka gärna in min blogg också: http://zahrashire.blogspot.se/

Köper du alla dina produkter från internet? För vissa märken är inte från Sverige. Kan du skicka sidan isåfall?

Svar: Tack!
Jag köper majoriteten av mina produkter på nätet, men bland annat MAC köper jag alltid över disk. Jag har tre favoritsidor som både har märken som inte finns i Sverige, och flera märken som finns i Sverige men som säljs mycket billigare där! Bland annat har de hårvårdsprodukter otroligt mycket billigare.
Feelunique, Beautybay och lookfantastic. Hoppas du hittar något och att du fick svar på din fråga, annars är det bara att komma tillbaka och fråga igen :)
Omygloss

#2 - - Camilla:

Det här blev jag riktigt sugen på att testa! :)

#3 - - Emelie :

Fin och intressant blogg :) Med väldigt bra tips!

Svar: Tack så mycket!
Omygloss