Inför nyår

Dagen innan något speciellt tycker jag om att hemmaspa'a lite. Här är några av mina hemma spa-tips inför nyår eller andra festligheter!
 
Kropp
1. Peela kroppen rejält, jag använder gärna Maria Åkerbergs Body Scrub tillsammans med peelingvantar. Om du inte har någon skrubb hemma så kan du göra en själv med olja och socker (vilket oftast brukar ge den bästa skrubben).
2. Raka ben och armhålor om så önskas.
3. Smörj in kroppen med en skön body lotion, och sen eventuellt med en brun utan sol för att få lite glöd.
 
Ansikte
1. Peela med din favoritpeeling, min är Gaga for Glow från Clean Scene by Murad. Om du inte har någon kan du använda honung (vanlig fast) som också är bra för att läka huden.
2. Använd sedan en renande ansiktsmask, och efter det en återfuktande. Ägg går bra att använda som ansiktsmask, först låter man lite uppvispad vita sitta i ansiktet i ca 15 minuter, som fungerar som en renande mask, sedan låter man gulan, som fungerar återfettande och återfuktande, sitta ungefär lika länge.
3. Nopra ögonbrynen så sitter sminket bra. Att göra det samma dag som partajet kan gärna göra din hud röd och irriterad, därför är det bättre att se till att få det gjort dagen innan.
 
 
Hår
1. Använd hårinpackning emellan schampot och balsamet. Låt det gärna sitta i över natten så får du hår som glänser mer än fyverkerierna!
2. Krama in en hårolja eller ett serum i fuktigt hår.

Naglar
1. Smörj in naglarna med nagelolja och sätt på dig ett par bomullshandskar. Låt sitta så länge du orkar.
2. Måla på ett riktigt party lack. Polera gärna naglarna innan så fäster lacket bättre.
 
Vänster hand polerad, höger inte polerad.
#1 - - Ninni:

Jag har precis duschat efter årets sista träningspass. Har rakat ordentligt både här och där och sitter nu med en enzyme-mask i ansiktet. Påbörjade test av en ny deo också. Alltid kul att testa nytt även om deo kanske inte är så jättefestligt...

Svar: Åh vad härligt det låter! Vilken deo?
Omygloss

#2 - - Ninni:

Den rosa från Sanex, verkar toppenbra liksom alla Sanex deos...